top of page

A.S. STAGE PRO: OPBOUW VAN BEURSSTANDEN DIE UW PUBLIEK OVERTUIGEN

Beursstand

BEURSSTAND VAN ONTWERP TOT REALISATIE

Bent u binnenkort met uw bedrijf aanwezig op een vakbeurs? Dan moet u ervoor zorgen dat net úw beursstand in het oog springt van de duizenden aanwezigen. En dat u niet verdrinkt in de massa, waardoor u uw investering niet terugverdient. Hoe u dat doet, daar weten we bij A.S. Stage Pro alles over. Uw beursstand ontwerpen en realiseren, daar gaan we ver voor. In eerste instantie gaan we rond de tafel zitten. Alles wordt besproken: de vorm, de grootte, de afwerkingsgraad, het doel … We doen er alles aan om uw beursstand in the spotlights te zetten, zodat uw producten of diensten vlot hun weg vinden naar uw doelpubliek.

beursstand

UITGEBREIDE KNOWHOW VOOR ELK TYPE BEURSSTAND

Ons team heeft een ruime ervaring in het vak en een grote kennis van alle technieken om efficiënte beursstands te bouwen. Geen half werk, maar vakwerk. U kunt dan ook op ons rekenen voor elk type beursstand, van een basismodel tot een uiterst complex bouwwerk met de laatste nieuwe snufjes.

STANDENBOUW BINNEN DE DEADLINE, BINNEN BUDGET

Als u bepaald heeft welke beursstand u wenst, kunt u voluit op ons vertrouwen. We vervaardigen, leveren en plaatsen uw beursstand met oog voor detail. U ervaart een uiterst correcte en betrouwbare service, op elk moment. Bovendien houden we ten volle rekening met én halen we het maximum uit uw budget. Uiteraard zorgen we ervoor dat alles mooi op tijd klaar is, zodat u zich nergens om hoeft te bekommeren.

auto beursstanden 1
press to zoom
auto beursstanden
press to zoom
auto beursstanden 2
press to zoom
Beursstand
press to zoom
1/1

WILT U MEER INFORMATIE OVER ONZE SERVICE IN HET BOUWEN VAN EXPOSTANDEN? CONTACTEER ONS NU VOOR EEN VRIJBLIJVEND GESPREK!

bottom of page